.christmas set by @the.parking.hk (觀塘).um???我知道錯曬!因為聖誕過咗去好耐..但!!唔緊要!啲菜色應該都仲有嘅🤣我哋就單獨拆解每樣菜色啦!!!(自己兜..☹️🙇).草莓抹茶冰.好豐盛 刨冰好幼身易入口抹茶風味夠出 偶爾有幾啖食到濃啲嘅苦澀茶味 有啲就偏奶 唔夠均勻!所以自己撈勻啲口感就會平均啲!我鍾意!白玉丸子又大粒煙韌!🥹份量又夠大🤣🤣..係有時間去食sharishari之前 都算係飽咗刨冰癮!!.原隻烤bb雞配薯條🐔🍟.蛋白質之選!抵到喊..嗰時個set係$368兩個人..而家就唔知啦😗🙇卡路里連皮喔btw!.蟹肉蟹籽明太子意粉🦀.🦀控之選我覺得正常水準蟹籽蟹肉都算ok足!醬汁口感亦算係啱啱好唔好過膩 & 太稀可以.新鮮紅柚沙律.嗯!很新鮮!🤣正常 可以👌🏻.dog friendly 🐶🐶 環境位置好寬敞 好chill當日主子們去 店員們都好nice真心幾推薦!!阿門.
um???
我知道錯曬!因為聖誕過咗去好耐..
但!!唔緊要!
啲菜色應該都仲有嘅🤣
我哋就單獨拆解每樣菜色啦!!!
(自己兜..☹️🙇)
草莓抹茶冰
好豐盛 刨冰好幼身易入口
我鍾意!白玉丸子又大粒煙韌!🥹
份量又夠大🤣🤣..
係有時間去食sharishari之前 都算係飽咗刨冰癮!!
原隻烤bb雞配薯條🐔🍟
蛋白質之選!抵到喊..
嗰時個set係$368兩個人..
而家就唔知啦😗🙇
卡路里連皮喔btw!
蟹肉蟹籽明太子意粉🦀
🦀控之選
我覺得正常水準
蟹籽蟹肉都算ok足!
醬汁口感亦算係啱啱好
唔好過膩 & 太稀