2019-07-12 819 views
之前喺一個訂位兼優惠券網站見到LIS CAFE 做緊特價,週末自助餐,買一位成人,送一位長者或小童。除番開都係每人$150,呢間酒店又新新地,未食過。即刻同老豆過去食先!我地真係少去南區,本司機過去都有少少難搵。車的入口喺條冷清的後街,門口仲有好多咪錶位,正~環境都好舒服,冷氣夠力,枱唔會放得好埋,活動空間夠,唔怕拎住啲食物時撞到人。我次次食自助餐都最鐘意食沙律,平時屋企唔會買,又可以食多啲菜。難得佢有雨衣甘藍,呢隻成日被人話係超級食物的菜,仲賣到好貴!有機會試下啦!食完都明白,太健康的食物都係唔太好食,不過唔關餐廳事的。其他沙律菜都好新鮮爽脆,有唔同的汁揀,食多啲都係咁正!熱食方面,選擇都幾多,樣樣食少少就岩岩好,味道也很不錯。食物太多,不能逐樣介紹。到女生最愛的甜品。雪櫃裡有十幾種唔同的蛋糕甜品,已經分開細細份,由服務員幫你夾,唔會好似出面的自助餐咁,撩到啲蛋糕好核突咁。總括來講,今次的自助餐體驗很不錯,老豆同我都食得好開心,兩個人$300埋單。原來食夠$300就有免費泊車。但提提大家,呢個自助餐平日係無的,只限週末~

沙律
甜品