2018-11-26 70 views
同fd一齊去食,一入到去店員已經勁好態度,話比我地知紙巾係邊,餐具係邊,上菜嘅時候仲提我地勁多次焗野嘅盤好熱要小心。叫左個英式全日早餐、雜扒餐、黑松露薯條同黑松露菌奄列。諗住個黑松露薯條會好少當小食食下,來到嚇親,係海量級多,黑松露醬香味十足,仲要只係$40勁抵。而個黑松露菌奄列煎得幾好,有少少流心,好有蛋香味。個雜扒餐有雞扒、牛扒、青口、炸帶子、英式腸,分量幾大,女仔兩個都夠飽。青口都幾新鮮,雞扒嫩口,牛扒係西冷,$100嚟講十分抵。至於個英式全日早餐同一般樓上cafe質素差不多,仲要平一大截,抵食!叫左咁多我地三個女仔食得好飽,佢d野份量都幾大,男仔食都一定夠飽。而且裝修都幾有格調,總括嚟講咁嘅價錢有咁嘅質素,非常抵,一定會再嚟食!

叫左個英式全日早餐、雜扒餐、黑松露薯條同黑松露菌奄列。

而個黑松露菌奄列煎得幾好,有少少流心,好有蛋香味。