2022-06-26 357 views
去咗深水埗買電腦💻嘢發現咗呢間點心🧆專門店食物高質抵食🤤又平實,好值得推介一下。入邊裝修有少少🤏懷舊風,有好多卡位🪑好闊落,不過就唔算好大間。我覺得最特別🤩而且必食😋嘅係呢個春風得意腸,佢係用腸粉皮包住🍤海鮮春卷,層次豐富又鮮味🤤!另外呢個百吃不厭🐣雞仔鹹水角都十分之出色👍,造型可愛😍不在話下,外殼香脆餡料鹹香味美🤤,真係百吃不厭。🦀蟹籽北菇燒賣皇亦係水準之作,大大粒又鮮味😋。蒲江春鮮竹🐂牛肉球味道香濃軟滑🥰,加上喼汁提鮮🤩味道更上一層樓!⛵️艇頭三寶煎蘿蔔糕🔥煎得外脆內軟🤤。馳名南翔小籠包入面勁多湯🥣,而且皮薄餡靚,沾少少🤏醋食十分之開胃🥰。香噴噴😍招牌流沙包餡料係好香嘅流沙奶黃🟠,皮又帶麵粉香味🤤,係幾唔錯,不過餡料再多啲就更加🤩正喇!暖身千層薑汁糕🤤質感十分之Q彈🥰,薑汁味香濃,食落好暖胃☺️。

🦀蟹籽北菇燒賣皇亦係水準之作,大大粒又鮮味😋。

⛵️艇頭三寶煎蘿蔔糕🔥煎得外脆內軟🤤。

Type of Meal
Lunch