2011-04-12
睇食評話呢間餐點廳抵食, 野食又唔錯. 今日終於有機會去試啦~~真係抵食, 會再去.可能比較早去, 6點半個fd先到左, 唔洗等位, 我放工趕去15分鐘後都到, 因為第一次食同睇過食評的關係, 點了比較保險的3樣野 1. 水牛芝士pizza 咁的價錢黎講算唔錯, 熱的芝士配少少茄醬, 簡單清清地已是一個好配答2. 肉醬焗飯 真係幾好食, 焗得岩岩好, 邊的芝士有少少焦, 飯不是干的那樣, 有落茄湯濕濕地, 但又唔係水汪汪, 加上肉醬, gd啊3. 煮蜆 好似係酒煮蜆定咩, 唔太記得menu寫咩, 食落都有少少清甜, 但無酒味, 可惜食到一半之後上左pizza同飯, 後尾食時變得好干 =0= 所以各位緊記一定要食左先, 唔好擺....16蚊有成around 20隻, 隻隻都有肉, 唔係出面街得個殼果d, 好抵食野飲方面, 因為自己唔飲汽水, 對美綠咖啡奶茶果d又唔好, 所以無加任飲服務態度都幾好, 無好似某d食評講的咁環境簡單, 干淨, 整齊都唔錯70蚊到落樓, 抵啊!!
服務態度都幾好, 無好似某d食評講的咁
環境簡單, 干淨, 整齊都唔錯
70蚊到落樓, 抵啊!!