2016-12-06 330 views
呢度嘅 set lunch / set dinner 都算好抵食,lunch 約 $70, dinner 約 $110, 侍應都係年輕嘅小伙子,雖然有啲mk,但尚算禮貌。。 係因為一次晚餐食過 "蘋果鳳梨鹹水雞" 覺得好食以再挑戰其他晚餐丶午餐。試過三四次晚餐,一次午餐, 食物質素有七分, 扣兩分嘅原因係食物每次都唔夠熱, 除咗鹽水雞佢哋話係到食之外, 我試過叫椒鹽雞扒都唔夠熱, 呢類椒鹽食物一唔夠熱,個皮就會開始變硬, 食物質素就會即時下降。但總括嚟講,坐得舒服, 侍應有禮貌, 上菜速度快都係加分位!
  • 台式糖芯蛋肉燥飯
  • 起司培根焗薯皮