2019-02-19 326 views
長發居然開左間薩莉亞呀,今日媽咪懶唔想煮飯就決定去幫襯下,等位比我想像中快,我18:30拎飛,19:00就入到去啦,入到去發現原來都幾大間,幾多位,所以位與位之間都唔會迫,坐得好舒服,由於薩莉亞出名平,所以都叫左好多野食,有辣味雞翼4隻,普普通通既雞翼,但比我以前食既辣,怕辣要考慮下啦;意式菠菜伴煙肉,菠菜食落好碎,但都有菠菜味既;黑椒蜆肉鐵板煮,蜆肉都算多,不過有少少咸;挪威煙三文魚,一碟有4大片,好足料呀,所以之後又叫多左一碟,因為實在太超值;肉醬多莉亞,我最鍾意既菜式,好大堆肉醬,令人大滿足呀! 白汁芝士焗魚扒,係鯖魚,估唔到白汁芝士同鯖魚係咁夾架,推薦! 香蒜辣汁野菌西蘭花,不過不失,普通啦!總括黎講都好食,一定會再黎食架
意式菠菜伴煙肉,菠菜食落好碎,但都有菠菜味既;
黑椒蜆肉鐵板煮,蜆肉都算多,不過有少少咸;
肉醬多莉亞,我最鍾意既菜式,好大堆肉醬,令人大滿足呀!