2022-03-05 11492 views
真係少咗好多好多出街食🥺間唔中一餐好啦,難得出街食食盡佢啦🙈樂天大喜屋由細食到大,餐廳近排做緊優惠,2人同行-$100 ,變上好抵食,埋單唔使$200一位。因為放題可以係咁食刺身🙈超級低碳水,係我嘅至愛~疫情好返之後一定要再食🥺🥓🍣🍢🧃 點餐用手機掃QR code網上訂單,唔使周圍摸🤣實在太好。自助區可以直接去自助餐飲品區自己拎,款式好多仲有清酒、咖啡、茶、啤酒等等。自助區仲有小食,味增湯、小丸子、炸雞,仲有好多小食唔記得咗🙈雪糕雪條甜品都有得隨便拎。刺身款式勁多,油甘魚、三文魚、甜蝦、虎蝦、赤貝、帶子、希靈魚等等,常見嘅刺身都有。油甘魚係我嘅最愛😌🐟 魚味香。三文魚比想像中好,厚切肥美味道鮮美。帶子唔會太細,幾甜。壽司方面有好多創作壽司、卷物,超級推介鰻魚玉子燒😌鰻魚厚玉子甜炸物芝麻雞翼係我嘅最愛🙈十分推介,好好食外脆內軟有肉汁,食咗幾隻添。炸蝦天婦羅🍤中規中矩,脆口好食。串燒一定唔少得牛舌😌爽口,唔會太厚,加埋檸檬汁、黑椒好惹味。串燒燒菠蘿🍍上到枱仲熱辣辣,香甜又大件,忍唔住叫咗幾次。焗蠔真係由細食到大,最正係佢啲醬汁😋類似沙律醬加彩椒,好好味。

自助區

刺身