2022-11-12 72 views
又去打邊爐🤣🤣數唔清近排打咗幾多次。今次呢間位於尖沙咀山林道,原來嗰度好多火鍋餐廳,我哋揀咗-熊本牛鍋☺️佢首先係食雞煲,佢即整嘅,所以等咗一陣,其間侍應叫我哋去攞小食食,有炸雞同薯條,服務好好。雞煲好味喎,啖啖肉,好入味,仲有鮑魚、蝦同蜆😍好足料。仲有芋頭,仲加咗好特別嘅紫薯同蕃薯,越煮越入味,好甜。食到夠,之後就加湯打邊爐,佢會攞三碟肉俾我哋,有牛小排、牛頸肩同豬,可以無限任加。當中最好味係牛小排☺️其餘嘅丸、菜、餃之類嘅食物就係出面自己攞,最後仲有甜品同埋雪糕,食到好飽好飽。餐廳唔算大,有興趣就最好打去book定位先,200幾蚊食到咁多嘢真係好抵。