2022-11-18
嘉寶漢堡 (嘉寶大廈) (葵涌)♡︎𝗖𝗔𝗦𝗨𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗧♡︎$44 香辣煙肉磨菇芝士牛堡+$15 套餐 小食 番薯條(額外+$4) 飲品 千里烏龍茶(額外+$10)🧡ᴄʜᴇᴇsᴇ ʙᴜʀɢᴇʀ ᴡ/ ᴍᴜsʜʀᴏᴏᴍ ʙᴀᴄᴏɴ & ᴄʜɪᴘᴏᴛʟᴇ ᴋᴇᴛᴄʜᴜᴘ ʙᴜʀɢᴇʀ sᴇᴛ ᴍᴇᴀʟ🧡漢堡牛肉淋身多汁厚身,醬汁似沙律醬帶微辣,配料最突出係香脆硬身嘅煙肉,overall層次味道豐富。番薯條外面脆,番薯條心裏面比平時嘅薯條更淋,味道香甜。$55 蝦牛堡🧡sᴜʀғ & ᴛᴜʀғ ʙᴜʀɢᴇʀ(sʜʀɪᴍᴘ+ʙᴇᴇғ)🧡蝦肉同漢堡牛肉一樣咁大塊,結實彈牙,千島醬為主嘅醬汁多到會滴出黎,配埋蕃茄令感覺清新,同時又有雙層漢堡滿足感。$33 凱撒雞堡🧡ᴄᴀᴇsᴀʀ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʙᴜʀɢᴇʀ🧡凱撒沙律包起入漢堡~入面有芝士 麵包粒 凱撒沙律醬,雞肉似免治雞肉製成,唔肥 非常淋 唔係完整雞胸或者雞排嘅肉質。📍葵涌青山公路葵涌段499號嘉寶大廈地下A&B號舖其他分店:📍尖沙咀寶勒巷9-11號和益中心地下📍上環德輔道西103號樂基商業中心1-2樓Freshlane📍旺角廣華街1號
♡︎𝗖𝗔𝗦𝗨𝗔𝗟 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗨𝗥𝗔𝗡𝗧♡︎
$44 香辣煙肉磨菇芝士牛堡
番薯條外面脆,番薯條心裏面比平時嘅薯條更淋,味道香甜。
$55 蝦牛堡
$33 凱撒雞堡