2023-03-02 30 views
門口個海鮮大咖,實在太吸睛 😂不過得兩個人,搵日再挑戰,今次試住店內其他野先。✨馳名砂鍋粥真心有驚喜。砂鍋粥底只需$38,可以按喜好加上海鮮,例如蟹、鮑魚、魷魚、蜆、鱔片。我哋揸咗半斤海蝦同埋田雞。海蝦大大隻,非常鮮甜。田雞肉非常嫩滑。砂鍋粥煲到好綿滑,加上海鮮嘅鮮味,好好味。份量又多,性價比極高。呢個粥要大力推薦🙌🏻🙌🏻✨金銀蒜粉絲燒聖子聖子唔算好大隻,但啖啖肉、無沙,好鮮甜。金銀蒜非常香,加埋粉絲,好好味🤤✨酸辣粉比我想像中大碗好多🫢酸辣味極濃(而家諗返都已經流口水🤤),粉又滑又彈牙,酸辣愛好者表示食到好爽。仲叫左燒羊肉串、燒韭菜、蒜香雞翼尖。✨花膠雞湯而家凡同枱食客人均每位消費滿$150,就可以用1️⃣蚊食到餐廳嘅招牌雞煲、花膠雞湯或者椰子雞湯😳飲返啖濃濃雞湯好舒服☺️

✨馳名砂鍋粥

✨金銀蒜粉絲燒聖子

✨酸辣粉

仲叫左燒羊肉串、燒韭菜、蒜香雞翼尖。

✨花膠雞湯
飲返啖濃濃雞湯好舒服☺️

2023-02-23
$250 (Dinner)