2023-04-12 200 views
晚市抵食二人餐元朗真係太多餐廳,勁多選擇 揀咗間之前都食過嘅餐廳🤣 叫左個2人餐 $178可以揀兩款菜 加一碟油菜 兩碗湯同埋兩杯飲品 客家沙薑咸雞鹹雞非常入味,但唔會太鹹。沙薑汁味道濃郁,但鹹味唔會好重,同鹹雞配搭恰到好處,雞肉亦非常嫩滑!馬來咖喱牛腩煲首先要講嘅係薯仔份量唔算多,成碗都係牛腩牛筋,食晒啲飯牛腩都仲有一半。成煲炆得好軟淋,牛筋都係入口即化,咖喱味濃郁。十分推薦跟餐叫左一碗中湯一碗西湯最後侍應突然話整多左份西多士,問我地有冇興趣比番半價我地,我哋本身都好飽,但係見到好香,硬着頭皮要左,份量非常大蛋香味好重,仲碗買凍冰冰嘅牛油,好邪惡,最尾真係食到要捧住個肚走!
晚市抵食二人餐

可以揀兩款菜 加一碟油菜 兩碗湯同埋兩杯飲品