2020-01-09 692 views
最近放假多左,有時間可以係閒日食下午茶!呢次就同屋企人黎左呢間餐廳食下午茶,其實之前都有同朋友黎過食晚餐,但呢次食下午茶竟然比我見到佢價錢雖然平,但質素真係唔錯啵!咁當日我就叫左個手打牛肉burger 配薯角!上枱時已經見到個賣相都好吸引,包皮有查左牛油到煎一煎,成個包都係熱辣辣,牛肉都係剛剛煎起。切開佢之後可以睇到切面都係好吸引,牛肉熱辣辣得黎好多汁,加埋生菜芝士蕃茄大啖食,好滿足!再加埋熱辣辣脆脆炸薯角,我都幾肯定佢即叫即炸..因為真係熱到我第一啖吐番出黎!總結黎講,下次食下午茶我都會再想食多次,呢個set加埋野飲先至係44蚊..隨時仲平過m記呢!完!
最近放假多左,有時間可以係閒日食下午茶!

完!
Type of Meal