第三站

Station 3 Cafe
2023-06-23 45 views
今日朋友收工喺旺角嗰頭,話想搵個地方坐低吹吓水,又想玩board game,咁我就話不如去試吓金雞廣場嘅cafe~ 見到OpenRice,評價話呢間嘢食唔錯,所以就叫朋友黎試~😁首先想讚吓環境,呢一度嘅枱都好大張,非常闊落,同朋友過嚟閒談吹水,一定要揀啲坐得舒服嘅~☺️我哋每人都叫咗一個晚餐套餐,我就試咗佢嘅黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,飯粒分明,醬汁都調得好濃郁☺️🤎 又真係有黑松露嘅味道,食落好香,不知不過真係清晒成碟~佢嘅嘢飲都真心唔錯,因為好眼瞓,所以就試吓佢嘅薄荷咖啡,飲落非常fresh☺️ Life阿都拉得好靚,可以打個卡 ~ 套餐附送埋沙律同埋飲品,如果要飲啲好嘅嘢飲就要加少少錢補差價,不過都物超所值~我哋仲叫咗個小食拼盤,因為都想試吓佢嘅雞翼同埋芝士脆條,又真係炸得好香口 ~ 份量都比得好足,兩個人share都差啲食唔晒 🫡 跟住食飯一定唔少得甜品,所以就加咗少少錢使埋佢嘅芝士蛋糕 ~ 你可以揀芝士蛋糕,藍莓芝士蛋糕或者朱古力蛋糕,選擇都算多☺️ 質素唔錯總嘅嚟講,呢一度board game好玩,環境舒適,晚市套餐物超所值,係周朋友一齊吹水嘅好地方😍