2018-11-21 82 views
呢間餐廳睇落好似係食印度菜,但其實除左印度菜,仲有意大利菜(pizza, pasta, risotto等),一次過滿足哂幾個願望首先餐廳附送小食,應該是印度的脆片,配上印度醬汁,幾開胃然後叫左個意式燴意大利飯,因我男朋友是食素的,好少可有西餐可以食素呢個奶油意大利飯非常足料,有新鮮磨菇,蘆筍,意大利黃瓜,櫻桃蕃茄,甜椒等,我特別鍾意佢個sauce,正之後我地叫左個蔬菜意大利pizza,大約十寸左右,每人可以食三舊,最正係佢個芝士,真係做到拉絲效果呢個pizza有意大利黃瓜,橄欖,蘆筍,鮮香菇,蕃茄,大蒜等,好豐富其實呢個pizza三個人share都可以呀最後我地叫左個young coconut,幾清甜抵讚既係呢到no service charge,所以一個人百幾蚊就可以埋單

首先餐廳附送小食,應該是印度的脆片,配上印度醬汁,幾開胃

其實呢個pizza三個人share都可以呀

最後我地叫左個young coconut,幾清甜