2017-12-29 281 views
同朋友嚟元朗形點食嘢,唔想太多人,又唔想排隊,最後決定嚟食pizza🍕由於節日關係,原本有嘅tea set無咗,變成lunch setlunch set 係包咗小食,主菜,飲品!另外加十幾蚊又可以加多樣小食,由於lunch set入面嘅主菜pizza同意粉係半份嚟嘅,咁怕唔夠飽仲有可以加四十幾五十蚊轉原個pizza或整份意粉!我哋兩個人最後決定嗌1個lunch set加多份小食同埋轉原個pizza小食我哋揀咗煙三文魚同埋另加雞翼,雞翼反而令我哋有驚喜因為味道香口,雞皮烤得好脆主菜就揀咗美國薄餅,餡料係辣肉腸同芝士,薄底烤得薄脆,即焗熱辣辣,貼心哋預先分好6份,唔駛自己動用開不過服務員較少,要嗌幾次先有人理吓

不過服務員較少,要嗌幾次先有人理吓