2019-07-10 294 views
之前多數食晚上既cpk,今次都係同友人第一次食set lunch!每人加埋一大約九十幾有意粉有野飲有湯有小食。有bb車一齊入都唔驚,空間夠哂。友人叫左個少少spicy既紅湯,平時我會好中意紅湯,夠哂開胃。但一試完呢個豆湯,一試難忘!平時唔抗拒食青豆,又無話特別中意,但呢個湯飲完有好舒服既感覺,淡而有濃烈既豆味,值得一試飲完都唔會好濟。Mushroom pizza 同白汁意粉正常發揮,一放落黎最香就係pizza上d菇!登登登登 想介紹一下個薯條🍟分開醬汁同薯條上真係非常細心,唔洗有d多醬有d無醬,確保到食既時候每一條都會有汁,而且唔會咁早軟淋哂忌廉同芝士醬唔會過咸,點埋d熱既炸蒜即刻升左一個level口感特出又好夾。最後叫左一個麻麻地既fruit sodaeee
之前多數食晚上既cpk,

飲完都唔會好濟。

豆蓉湯

忌廉同芝士醬唔會過咸,點埋d熱既炸蒜即刻升左一個level
口感特出又好夾。最後叫左一個麻麻地既fruit soda
eee
忌廉炸蒜薯條
2019-07-09
$90 (Lunch)
豆蓉湯
忌廉炸蒜薯條