2020-04-18 47 views
今日晏晝去開荔枝角,順便去食晏,就去咗宇晴軒商場,見呢間日本拉麵店有拉麵,有飯,好似幾多野揀,所以就同朋友試下!Lunch set $62起,已經有個滑蛋吉列豬排定食,定食仲有飯,茶碗蒸,同麵豉湯,真係好抵食。$78拉麵餐仲有小食同飲品,我地揀左豬軟骨拉麵,有三大舊豬軟骨,同埋好淋好滑好入味!而且隔黎流心蛋好好味!小食我地揀左雞軟骨串燒,少少鹽既調味,好香口,好食,又唔會太乾!朋友叫左滑蛋吉列豬排定食,本身以為用碗上,點知滑蛋豬排係另上😂所以份量超多,其實真係2個人都夠食!滑蛋帶甜味,豬排好脆好好食,而且豬排幾厚,好多肉汁!茶碗蒸好滑,蛋味好香。仲有個薯仔沙律,真係太大份超抵食!埋單都係百幾蚊,係呢區抵食之選!
而且隔黎流心蛋好好味!
滑蛋帶甜味,豬排好脆好好食,而且豬排幾厚,好多肉汁!
茶碗蒸好滑,蛋味好香。仲有個薯仔沙律,真係太大份超抵食!
埋單都係百幾蚊,係呢區抵食之選!