2024-08-07 561 views
✨Sunday Roast $248超抵食 有塊扒不特止仲有勁多side dish 😍😍 牛扒夠嫩夠juicy 都有牛味👍🏻👍🏻 份量都唔少 薯蓉有牛油同香草香味 幾綿滑😋 平時唔鍾意食啲青豆 但今次呢個落左啲黑椒同薄荷調味,所以都幾好食👍🏻 個Yorkshire pudding 就乾同淡左少少 要點啲汁先好食 墊住牛扒個底仲有薯仔同Beetroot 最後仲有個核桃蛋糕甜品都好食 唔會好漏咁多野食先係$248真係好抵食🤩🤩🤩✨Spicy Prawn Spaghetti $168意粉好creamy 軟硬度適中 👍🏻辣度啱啱好 食到有辣但又唔會好辣 👍🏻👍🏻 蝦都有成6、7隻好新鮮 爽彈總括黎講味道都好好😋😋 環境舒適 冇乜人我地坐卡位 睇住奧運慢慢食都得 見啲評價站服務唔好但我都唔覺得有咩問題 都幾正常🤣味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️❤️💰晚餐人均~$230(包括+1)

✨Sunday Roast $248

味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️❤️

💰晚餐人均~$230(包括+1)