2022-06-22
街坊系列 – Fog Bar & Restaurant 💚酒吧又再一次爆發💥小編把握機會去返一次小食配啤酒🥳Chill下見下朋友,談天說地一番今日唔知聽日事🥲希望今次唔係最後一次啦------------------------------環境: 小店座位唔算太多🪑有室外同室內方便返吸煙人士(小編建議唔吸煙就最好🥹)室內設計以小花園做概念🌸岩哂飲返杯Chill下室外就簡約隨性🪵木枱木凳感覺都係比較Relax------------------------------食物: 手工秘製啤酒炸雞 ($98) 🐥採用雞胸🔥炸完都唔會乾身,仲保持到肉汁外層香脆,醬汁甜甜地😋同雞肉好夾好好味泰式甜酸焗雞翼 ($98) 🐥用焗既烹調方法🤗香口得黎唔會熱氣醬汁酸甜,辣度有點勁,好惹味😍好岩配啤酒蝶豆檸檬梳打 ($88) 🍹除左靚之外😍味道都唔錯,好岩夏天開胃飲返杯飲落酸味較重😋後面帶少少甜味,感覺清新舒服------------------------------服務: 店員態度好好💁🏻♀️好有禮貌小編有杯野好耐未到😅咁對返佢地講啦佢地除左即沖返俾小編🙇🏻♀️仲不停講唔好意思店員大多以英文溝通😂只有一
酒吧又再一次爆發💥小編把握機會去返一次
小食配啤酒🥳Chill下見下朋友,談天說地一番
今日唔知聽日事🥲希望今次唔係最後一次啦
環境: 小店座位唔算太多🪑有室外同室內
方便返吸煙人士(小編建議唔吸煙就最好🥹)
室內設計以小花園做概念🌸岩哂飲返杯Chill下
室外就簡約隨性🪵木枱木凳感覺都係比較Relax
食物: 手工秘製啤酒炸雞 ($98) 🐥
採用雞胸🔥炸完都唔會乾身,仲保持到肉汁
外層香脆,醬汁甜甜地😋同雞肉好夾好好味
泰式甜酸焗雞翼 ($98) 🐥
用焗既烹調方法🤗香口得黎唔會熱氣
醬汁酸甜,辣度有點勁,好惹味😍好岩配啤酒
蝶豆檸檬梳打 ($88) 🍹
除左靚之外😍味道都唔錯,好岩夏天開胃飲返杯
飲落酸味較重😋後面帶少少甜味,感覺清新舒服
服務: 店員態度好好💁🏻♀️好有禮貌
小編有杯野好耐未到😅咁對返佢地講啦