2018-10-29
朋友試過話好食,要我一定要黎試下。一出lift門,嘩!大煙到以為火燭😨好明顯抽煙系統做得好差,希望可以改善下,係咁大煙環境食嘢真係有啲辛苦。我哋揀咗最平嘅大君御膳。雖然係入門級,但都幾多嘢食㗎,有唔同口味嘅五花肉、牛脷、牛肋骨、雞肉、扇貝、蠔、蝦、鯖魚、鰻魚、湯、麵、飯、年糕......坐低即上伴菜,醃豆芽最好味,清淡得黎唔會無味,夠爽甜,而且少有地送上紫菜卷,紫菜好脆又夠芝麻香點餐用油性墨水筆填落呢張卡度,有啲難寫有蛋汁同蕃薯仔🍠,蕃薯🍠外層有層糖包住,燒一陣會外脆內軟食完再要就要加錢,所以無再叫,蛋汁可添加。接住落黎梗係瘋狂叫肉類啦牛仔骨好入味,蝦🦐夠爽口彈牙,最正係豬頸肉🐖,無醃過,食到好重肉味,十分爽口!不停encore 扇貝同蠔一般,唔夠新鮮,無咩味,又要燒好耐,阻住燒肉,無再order。蛋夠滑,唔好燒太耐!牛脷同牛肋骨肉無醃,肉味濃郁,好正呢度啲無醃過嘅肉類好出色,夠新鮮就唔駛整色整水落咁多調味,食到肉嘅原汁原味竟然有得燒鰻魚,鰻魚夠嫰滑,燒嘅時候小心痴底。呢個炸蝦不得了!外脆內軟,蝦肉好彈牙,好食過燒蝦另外飲品自助,有好多韓國罐裝飲品。食得太飽,我哋無食雪糕。今次都試唔晒
一出lift門,嘩!大煙到以為火燭😨
我哋揀咗最平嘅大君御膳。
點餐用油性墨水筆填落呢張卡度,有啲難寫
接住落黎梗係瘋狂叫肉類啦
蛋夠滑,唔好燒太耐!
牛脷同牛肋骨肉無醃,肉味濃郁,好正
竟然有得燒鰻魚,鰻魚夠嫰滑,燒嘅時候小心痴底。
呢個炸蝦不得了!外脆內軟,蝦肉好彈牙,好食過燒蝦
另外飲品自助,有好多韓國罐裝飲品。
食得太飽,我哋無食雪糕。
今次都試唔晒,下次要再黎食