2019-10-01
去開何文田,上網搵到『Are You Labeler 』 是好多人推薦的特色西餐廳。好似最出名的係佢哋嘅拉花 好多人為左拉花而去!我哋去到問左個店員有d乜係可以拉花的飲品,佢個日有mocha,Latte同朱古力。我地叫左『立體拉花朱古力』(朱古力$40 拉花加$20)。可惜個日有太多人,所以就無得自訂圖案同數量。美好的事物都值得等待,拉花需時間有點久,但都係值得嘅!因為真係好QQ😻而且朱古力沖得好濃郁,唔會只係得甜味☕️我地仲要影左一陣相先飲,都仲係溫暖嫁。我哋仲叫左個Cheese Burger($138) ,係芝士漢堡加配fat fries👄一上到嚟就比d粗薯條同上面有配合的七味粉吸引住,係咁食🤫仲要口感味道不錯!到Burger的主體,一刀切落去的時候會見到佢塊漢堡扒都有好豐富的肉汁爆出嚟💦可惜個fried份量有點小🤭未食夠!仲有個小食😆係蜜糖芥末雞翼($62 5隻),上面的醬汁好多!唯一要扣小小分的就係d嘢食上得有點慢🤭P.S 有個小tips同大家分享,去之前可以打電話去book定先!因為都係小店舖,有好大機會會full嫁!佢哋仲有畫碟服務,可以同人慶祝生日!