2021-04-09 952 views
之前經開見到大大個牌寫住龍鳯套餐$48,一直bookmark住想試。假期得閒就入去試,一人叫一個龍鳯套餐配拉茶。迷你海南雞飯 - 雞正常,飯同醬汁幾好味,我食哂d醬,用黎撈飯,幾惹味。迷你蝦湯米粉 - 湯幾濃味,有兩隻蝦,米粉爽口,可惜唔夠熱,熱d更好。班蘭糯米糍 - 外表普通,點知食落幾好味,幾香,唔錯。👍🏻拉茶 - 鍾意飲甜野ge我覺得杯拉茶好好飲,有様亦有味道。👍🏻服務 - 當晚接待,帶位同落order侍應服務都ok,有禮貌。總括,食物可以再熱d, 不過味道服務唔錯,而且呢個餐堅抵食,會再來。不過當日已經系假期,但人流唔多,可能同位置較僻有關(近杯渡站門口,但唔用心搵好難見到),希望有多d人留意到,類似ge餐廳可以keep到。

班蘭糯米糍 - 外表普通,點知食落幾好味,幾香,唔錯。👍🏻

龍鳯餐
拉茶