2024-07-06 280 views
完全唔明點解呢間冇乜負評!!!今日食食咗兩個拉麵,味噌湯醬油味拉麵,俾咗兩次機會佢,點解可以難食到咁。首先一定要講嘅係拉麵質地,佢d拉麵真係垃圾級別,麵底類似港式油麵嗰種,或者你當係味千拉麵都比多佢,食食吓仲要有啲位唔係好熟,硬硬地。諗住試吓飲啖湯會唔會好啲,點知更加災難。味噌拉麵個湯底都還可以接受,醬油嗰個真係災難級,第一啖飲落去覺得個味道好熟悉,但係鹹到想洗胃,再飲多幾啖,就發覺好似平時X前一丁嗰啲公仔湯底咁,落單嘅時候仲可以問要唔要麻油,咁而家知點解突然間會有麻油啦!極度懷疑係咪真係X前一丁裏面嗰包麻油直接倒落去。d配菜好似屋企著麵嗰d隔夜菜咁,啲粟米食落煙煙韌韌個程度仲好似係糯米粟,邊有人用糯米整拉麵㗎!最後兩碗麵根本食唔晒,鹹到想洗胃,飲咗超多水都仲好頸渴。最後埋單仲要貴過一蘭!如果係出名食唐揚炸雞,唔好叫麵樂啦,強烈建議改名叫唐揚樂,中晒大伏。
完全唔明點解呢間冇乜負評!!!