2015-06-27 1107 views
3點幾, 係銅鑼灣附近, 未食午餐, 這裡竟然冇乜人等, 因為平時想食拉麵的時間都係晚上, 而超多人等~所以唔係成日食呢d拉麵店的拉麵~呢道都係可以自由選擇拉面,配料,調味,咩野都係自己揀。 平時都唔係幾敢試黑王~覺得好黑好奇怪~今次就試左~因為覺得普通既都有食過~難得又再黎到~就試喇!!仲要破例試d重口味 麵揀左普通果然軟硬岩岩好~口感不錯! 但味道就好好好濃~可能小食咁濃既~覺得有d咸!有一種麻油香~d配料都好足~都算幾多~吸晒d湯味~好食~有幾塊叉燒~好好食, 肥瘦相隔~唔"un"~!好好食~湯底果然好濃味~所以料都有果種湯既香味~雖然唔係好大碗~但女仔食就一定夠~男仔可能要加底~另外再叫了溏心蛋, 真係有得彈呀~~$17 雖然都算貴~但真係好好食~ 蛋剥好上的~ 外皮表皮很熟~里面就溏心~好好好稀的蛋黃~粘粘的~我第一次食覺得好好食~冇食過可以一試~但當然~試過了~就未必有下次~因為有d貴
3點幾, 係銅鑼灣附近, 未食午餐, 這裡竟然冇乜人等,

呢道都係可以自由選擇拉面,配料,調味,咩野都係自己揀。
平時都唔係幾敢試黑王~覺得好黑好奇怪~
仲要破例試d重口味
麵揀左普通果然軟硬岩岩好~口感不錯!

但味道就好好好濃~可能小食咁濃既~覺得有d咸!
有一種麻油香~d配料都好足~都算幾多~
吸晒d湯味~好食~
有幾塊叉燒~好好食, 肥瘦相隔~唔"un"~!好好食~
湯底果然好濃味~所以料都有果種湯既香味~
雖然唔係好大碗~但女仔食就一定夠~男仔可能要加底~
另外再叫了溏心蛋, 真係有得彈呀~~
$17 雖然都算貴~但真係好好食~
我第一次食覺得好好食~冇食過可以一試~
但當然~試過了~就未必有下次~因為有d貴

2015-06-24