2019-07-28 248 views
元祖達摩都算係我 ge 飯堂 , 黎左咁多次 , 今次寫番個食評先餐牌 :食店除左拉麵 , 仲有 2 人套餐 , 小食 , 炸物 , 串燒等等味噌拉麵 ($68)拉麵有半隻半熟蛋 , 2 - 3 片叉燒 , 4 片筍 , 2片紫菜同蔥湯底味噌味好濃 , 帶少少辣味 , 偏重口味 , 幾好味但咸左 d麵質適中 , 粗曲麵掛湯很給力 😂叉燒揀左豚腩叉燒 , 食落唔肥膩 , 幾軟身 , 唔錯半熟蛋依舊美味 , 半隻唔係好夠喉 ~筍冇渣 , 紫菜好香 , 食得出係新鮮 麵底份量合理 , 正常食量男士都夠飽食店乾淨同坐得舒服 , 服務都唔錯 , 有加一 (以整數計)呢餐叫左一個拉麵埋單 $75 , 以主打拉麵食店黎講 , 價格正常 , 經常回頭 😁😁
餐牌 :

味噌拉麵 ($68)
麵質適中 , 粗曲麵掛湯很給力 😂
叉燒揀左豚腩叉燒 , 食落唔肥膩 , 幾軟身 , 唔錯
半熟蛋依舊美味 , 半隻唔係好夠喉 ~
筍冇渣 , 紫菜好香 , 食得出係新鮮
麵底份量合理 , 正常食量男士都夠飽

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$75 (Dinner)