其實我好中意食拉麵🍜🍲!所以當我聽到有拉麵放題,我就即刻捉埋老公🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️🤷🏻‍♂️去試!.佢個放題係首先叫左一碗拉麵之後,再加$20, 就可以無限任叫配料,唔止可以加底要拉麵,仲可以任叫豚角煮,叉燒,紫菜,粟米,連溏心蛋都係無限任叫!痴線架!💃🏻明知我最中意食溏心蛋!.只係得拉麵配料任叫邊度夠,佢仲有$1隻鹽燒雞翼,又係無限量任叫.如果想喪飲汽水🥤,果汁🍹,日本啤酒🍺,呢度都仲有得$38任飲,平時日本啤都唔平,我就真係好少飲,如果岩飲既人實可以飲到回本!日本啤都有三款可以揀: 麒麟,Sapporo同 asahi 🍻____________________________呢度除左大路豚骨湯拉麵,湯底都有好多款選擇,連喇沙,咖哩都有,難得有咁多選擇,今次揀左特別少少既櫻花蝦同墨汁拉麵🔹雪 達摩 櫻花蝦味噌拉麵 $78麵可以揀粗麵幼麵, 可以揀要唔要葱,荀,蒜蓉, 叉燒都有選擇,可以揀薄切豚腩,薄切豚肩,或者厚切腩肉, 我揀左豚肩.一送上黎見到櫻花蝦鋪滿拉麵,而且聞落都幾有鮮香蝦味,雖然食落無想像咁大尋蝦味,不過淡淡既蝦味都仲係好鮮味,而且呢個配搭都算幾新鮮,碗麵仲配埋三大片既豚肩肉,

____________________________

🔹雪 達摩 櫻花蝦味噌拉麵 $78
豚肩叉燒

一送上黎見到櫻花蝦鋪滿拉麵,而且聞落都幾有鮮香蝦味,雖然食落無想像咁大尋蝦味,不過淡淡既蝦味都仲係好鮮味,而且呢個配搭都算幾新鮮,碗麵仲配埋三大片既豚肩肉,半隻溏心蛋,食完都幾飽肚下

🔹多摩達摩 墨魚汁🐙拉麵 $78
個墨魚汁成碗黑媽媽咁,唔識食可能會嫌棄佢,不過就真係走寶喇!
豚角煮

佢食落比櫻花蝦更有咸鮮味,不過我蠢左,下次應該叫返曲麵,因為曲麵會更掛汁!配料今次叫左豚角煮,好淋同埋會比叉燒多啲油脂味,岩晒重口味既我!
芝麻雞翼

🔹芝麻雞翼 3隻 $38
$1雞翼好香脆,而且一啲都唔細隻,係平時m記食到既size, 好抵玩,我眼見每枱都起碼會叫8,9隻。🐤
除左$1隻既雞翼,佢都仲有芝麻雞翼可以叫,我叫黎純粹係比較下,佢用既係全翼,同埋面頭曬左啲芝麻一齊炸,脆口過$1雞翼少少,同多左丁丁芝麻香,覺得邊樣岩食就自己揀喇!

🔹七味雞軟骨 $38
炸得好脆身,而且唔油,雞軟骨痴住既肥膏都被處理左,炸粉亦唔算厚,配酒一流!
🔹Apple cider $25
好飲,不解釋🤟🏻🤟🏻
🔹Sapporo $22
係一款較淡,易入口既日本啤酒,個人覺得好岩一班朋友,飲完唔會覺得好重酒精,但又可以high high 地啤佢一啤!
💡優惠只在非假日時段全日供應

💡夜晚都有小小人龍,要預早少少去拎位喇
💡入座時限係1個鐘15分鐘
2018-04-04