叫我自己主動搵呢D餐廳我應該唔會去,因為好難說服我自己飲野嘅地方會有好野食囉~今次都係因為朋友好想去,我就陪佢,起碼唔使次次都係我搵食嘛~~餐廳夜晚都幾黑,不過調轉黎講就係有情調D,而且坐低一陣就奉上免費飲品,係香檳來的!真係無諗過,但咁就可以唔使叫多杯飲品,還不錯~~(雖然係送的,但都好純好好飲)Spaghetti Carbonara with truffle $198個意粉超香黑松露味😍😍😍😍未食都已經聞到~~~D松露完美混合落D意粉度,唔會一啖好濃一啖無味,意粉keep到爽口彈牙嘅感覺,加上超多芝士粉,令到成個意粉好creamy好惹味,就算唔係太好松露嘅我都食左一大半~~Plzza Proscictto Crudo/Parma Ham $165個pizza底係林的,但邊係卜卜脆,佢都幾大份,我地2個人食完意粉已經唔係太食得落,不過見到大大塊ham超多醬汁又想繼續食,由於有好多番茄醬,酸酸地,就算有芝士粉修飾一樣唔會好快膩,肉食獸一定會喜歡呢個比例Whiskey Cream Tiramisu $85Tiramisu 好香威士忌🥃味,出面食好少係呢個樣咁上,不過係吸引,而且size都

Whiskey Cream Tiramisu $85
Whiskey Cream Tiramisu

Tiramisu 好香威士忌🥃味,出面食好少係呢個樣咁上,不過係吸引,而且size都唔細,酒味濃感覺就唔咁邪惡,tiramisu都幾滑好似食mousse咁,但朋友食開蛋糕款,所以佢覺得個底有個脆脆餅底會開心D,我自己就好滿足啦。