2020-10-27 224 views
要搵間又好食,又有良心既西餐都真係幾難,今日朋友帶左我離依間the balcony樓上餐廳都撐枱腳🌟果然冇令我失望😚一離到成個氣氛已經好浪漫,而且店員超級耐心有禮,食得安心又放心,重點係依度嘅嘢食每一樣都好好食,睇得出廚師好用心🥰我哋兩個人叫咗一個二人set dinner,有齊晒前菜、主菜、甜品同嘢飲,啱晒我呢啲選擇困難症嘅人🤣前菜:意大利風乾牛腿、水牛城芝士配無花果醋汁超香風乾牛腿嘅味,好入味,而且背着芝士食味道好夾👍🏻煎北海道帶子配波蘭汁超級推薦!帶子有淡淡既烤香味😍 而且下面有烤過既蘿白,上邊配住炒香左嘅蒜蓉,第一次咁食,原來咁好食!juicy🤩主菜:煎美國鴨胸配黑松露意大利粉鴨胸好香口,黑松露意粉味道都好夠😝烤美國野雞配香草煎薯又係另外一套超級推薦嘅菜!野雞咬入口勁多汁,肉質仲要好鮮嫩,必食啊😋最後甜品同龍蝦湯底超級正!尤其是佢個龍蝦湯,真係用真.龍蝦🦞而整成,啖啖都好足料!

前菜:意大利風乾牛腿、水牛城芝士配無花果醋汁
超香風乾牛腿嘅味,好入味,而且背着芝士食味道好夾👍🏻
煎北海道帶子配波蘭汁

主菜:煎美國鴨胸配黑松露意大利粉
鴨胸好香口,黑松露意粉味道都好夠😝

烤美國野雞配香草煎薯
又係另外一套超級推薦嘅菜!
野雞咬入口勁多汁,肉質仲要好鮮嫩,必食啊😋