2021-08-16
呢間野已經難訂位,因為時代廣場用coupon嘅關係,大家都湧入黎抱着一試無妨嘅心態,如果唔係有coupon,我絕對唔會推介大家去試。講吓原因,首先門口嗰個帶位一啲都唔殷勤,完全冇禮貌,仲話如果我哋分枱坐嘅話,叫我哋下次先嚟都得,簡直係同公司倒米!入到去個場係非常之大,但係唔夠Staff,簡直要自己攞餐具,個個都唔得閒,一個打緊單,一個執緊枱,一個係bar近做緊嘢,呢間野話晒都係Gaia group嘅,但係啲招呼一啲都唔掂!啲食物質素係OK嘅,味道唔係特別出眾,勝在有新意例如海南雞飯配risotto,燒鴨飯啲飯裏便會加啲truffle, 所以食物其實係有新意,但係個招呼真係麻麻⋯⋯啲Pizza種類唔算多,講真味道尚可,唔係特別出眾,樓上嗰間PizzaExpress應該會好啲