2020-12-02
昨天下午,諗住好耐冇去過呢度食嘢,可以再俾多次機會,因為之前覺得佢啲食物好味,次次都會叫鷄扒炒公仔麵同多士公仔麵餐,對上嗰次幫襯就有啲失望,因為碟鷄扒炒公仔麵冇鑊氣兼且有啲凍,個多士公仔麵份量少咗好多,所以今次來試多次睇吓有冇改善。不過未坐低已經俾個四眼老男人侍應趕走,我同老公一入去佢就叫我哋搭枱,但其實有卡位佢唔俾我哋坐,就算要坐卡位都要坐埋一邊留返對面嗰兩個位搭枱,咁我見佢其餘兩張卡位都係得兩人坐,而且唔使坐埋一邊,兩人可以對坐,於是我問個男侍應,點解佢哋可以兩人坐哂一張卡位,佢聲稱話人哋本身三人來,但我見到嗰兩個人到走人埋單都係得兩個,枱面都冇三份餐具三隻杯。就連另一枱卡位都係兩個人坐,個男侍應仲語氣好差堅持要我哋搭枱,其實成間餐廳都好疏落,冇乜人,佢要我哋迫埋一邊撘枱,我覺得疫情下食飯有風險,所以嬲得滯走人,臨走佢仲好唔care啲客人感受,態度好差,我覺得我以後都唔會幫襯呢度,個四眼老男人侍應簡直趕客。