2023-11-19 162 views
朋友之前去食咗佢嘅lunch set 幾推介 不過上次冇食到佢嘅麻糬甜品 今晚就搵埋我同佢一齊食返😛我哋叫咗一個小食一個小菜一杯嘢飲同一個甜品分享😗日式芝士年糕總共有四舊 入口煙煙韌韌 外脆內軟 點埋附送嘅蛋黃醬非常惹味。灸燒慢煮24小時日式叉燒 月見冷烏冬慢煮系列係屋企好難做到 出街一定會試🤣 叉燒燜滑 冷烏冬非常清爽 相信係煮嘅過程落咗唔小心機 朱古力窩夫 麻糬 黑糖蒟蒻 海鹽焦糖醬主角黎了‼️麻糬覆蓋着朱古力窩夫 揭起時好似打開佢嘅神秘面紗 好有意境 而當中窩夫脆口、麻糬煙靭、蒟蒻彈牙 飽肚感十足‼️絕對需要二人分享熱焙茶鮮奶拉花好有心機係一隻牛仔 入口滿滿焙茶味 茶味香濃 賣相亦精緻同朋友享受左一個既打卡又飽肚的晚餐 去開D2 place不妨一試😁

我哋叫咗一個小食一個小菜一杯嘢飲同一個甜品分享😗

日式芝士年糕