2024-08-21
約埋朋友一齊去呢間人氣生煎包餐廳,去到大概12:30,門口已經要排隊,等咗一陣好快就有位可以入去坐😋🔖招牌生煎包一坐低唔使諗即刻嗌咗招牌生煎包,見到隔離貼住張紙仔寫住一口爆汁,試咗冇誇張,第一啖小心哋要咬細啖啲,否則真係會爆汁整到件衫😂可以見到入面真係好多汁🙌🏻🔖糖醋炸排骨菜飯排骨炸得香脆,糖醋嘅味道好送飯,同埋排骨切得細細件,一口一啖啱啱好,貼心👍🏻🔖招牌擔擔麵表面加咗櫻花蝦,令成個擔擔麵嘅賣相更加吸引🦐🔖炸雞扒發覺呢間嘅炸物真係都唔錯🫢雞扒薄薄地但保留咗肉汁,食嘅時候熱辣辣,係即刻炸出嚟🤩🔖招牌小籠包小籠包都好值得推薦,皮薄肉汁多,如果怕熱氣可以試吓小籠包🔥小籠包會配埋一碟薑絲,加埋薑絲一齊食更加鮮甜🔖豆漿堂食任飲職員服務態度好好,好大方咁直接俾咗一壺豆漿俾我哋斟嚟飲🤣食咗咁多最後埋單都係俾咗二百幾蚊,呢間餐廳又平又抵食,值得一試😋
🔖招牌生煎包
可以見到入面真係好多汁🙌🏻
🔖糖醋炸排骨菜飯
🔖招牌擔擔麵
表面加咗櫻花蝦,令成個擔擔麵嘅賣相更加吸引🦐
🔖炸雞扒
🔖招牌小籠包
🔖豆漿堂食任飲
職員服務態度好好,好大方咁直接俾咗一壺豆漿俾我哋斟嚟飲🤣