2020-06-23
無諗過5點幾到已經有兩枱食緊嘢👀我哋叫咗佢嘅招聘酸菜魚🐟,好快10分鐘已經上菜,因為嗰面有一層油,所以唔會擺一陣就凍,keep住食都暖暖哋以200幾蚊價錢,個酸菜魚分量正常,不過酸菜味唔算出,好彩d配料加咗好多分,尤其記得一定一定要加20蚊配寬粉!!!😍個寬粉吸曬湯汁嘅精華,越食越入味,超好味!成餐係咁食!另一個驚喜係d菇同炸蒜🧄🍄,個菇脆口得嚟好入味,而個蒜配埋魚一齊食好夾,夠曬香口梗係要加多份紅糖糍粑做甜品喇😈💗,表面炸到好金黃,外脆內軟,本身帶少少甜味,如果本身好甜或者重口味嘅,仲可以連埋配嘅大量紅糖同黃豆粉一齊食,個人就覺得紅糖個味夾d最後提提大家如果想食嘅話就早d book位或者早少少去,我哋走嘅時候6點幾已經full咗7成,可能遲多少少將要等下先有得入座