2018-03-16 543 views
(我都無試過一路食一路打間餐廳嘅review,因為實在不吐不快。)有事要閒日三點鐘喺銅記出現。經過呢間嘢有人等緊外賣,個下午茶$39又好似幾好所以入咗去坐。餐廳入面唔滿,坐咗1/3咁啦。但係我叫咗樓面個中年侍應阿哥要叫幾分鐘先提撻份餐牌落張枱俾我,仲要無我出面睇嗰份下午茶。問佢拎下午茶餐牌(就喺佢企嗰度),又要等幾分鐘。期間佢只係慢慢拉個櫃桶拎啲餐具俾第二枱客。再次被撻menu。我就忍住道氣 心諗你啲嘢好食都算。點知:例湯: 超級普通燒肉貴妃雞飯:雞雪藏味重,燒肉係幾好食嘅 夠脆原來呢間鋪除咗用撻之外,係唔識正正常常擺任何嘢上枱架!但係咁嘅食物質素完全不足以彌補咁嘅服務態度。大佬,乞食呀而家?我要俾錢架!(啱啱有個新客入黎又係俾人咁對待,阿哥送多個鄙視眼神)呢啲食物平平但服務差到一個點嘅餐廳—可一不可再!

我就忍住道氣 心諗你啲嘢好食都算。點知:
例湯: 超級普通
燒肉貴妃雞飯:雞雪藏味重,燒肉係幾好食嘅 夠脆

原來呢間鋪除咗用撻之外,係唔識正正常常擺任何嘢上枱架!

(啱啱有個新客入黎又係俾人咁對待,阿哥送多個鄙視眼神)

呢啲食物平平但服務差到一個點嘅餐廳—可一不可再!

燒肉貴妃雞飯
2018-03-16
$39 (Tea)