今日落尖沙咀行一陣, 路過依度, 今日撞正佢啱啱出拿破崙焦糖千層撻, 雖然都要排隊, 可能有幾日紅日好多人出外, 所以都唔算太多人排隊😅 等左一陣排到自己, 其實好多款都想試😆 買左兩個拿破崙焦糖千層撻, 一個玄米鬆餅, 另外買一包牛奶排包做早餐😋 返屋企先食玄米鬆餅, 有d茶味但不算好濃, 不過食落比較乾身, 要飲番d水, 但喜歡鬆餅的你應該會鍾意, 再試拿破崙焦糖千層撻, 雖然我已經唔係即食, 都有買左幾個鐘, 但真係有驚喜👍🤩, 食落依然鬆脆, 一層一層皮包住, 食到好多層次感😍 雖然係焦糖味, 但唔太喜歡太甜的我, 我覺得味道啱啱好😻 應該用焗爐整熱少少都會好食🥰 推介大家經過都可以買個來試下😋

2024-04-01
TakeAway