2009-05-15 5 views
今日兩公婆嚟到依度食午歺,见到D套歺都幾好又唔係太貴,就入去試吓啦!裏面好多個員工都係老人家,睇落起碼都有七十幾歲。招呼我地果個侍應,粗声粗氣,接電話又冇礼貌,一歺反聽到佢講咗三次粗口,仲以為去咗茶歺廳。叫咗兩個套歺:1 雜菌茄子墨鱼麵、周打蜆湯、甜品、咖啡。四十八蚊加一。 個湯麻麻地,唔夠滑,裏面好似加咗D薯蓉,口感好粗嚡飲咗兩啖,就上主菜,有冇攪錯個湯都未飲完,究竟識唔識幾時先上第二道菜?:huffy等我飲完湯,D麵就淋哂墨鱼麵又冇味又冇趙口,唔好食 2 雜菜拌羊鞍,羊鞍得兩件,上面D麵包糠超咸,D雜菜係炒過,又係超咸,令到成碟嘢扣哂分七十八蚊加一。 甜品冇嘜持別,係D海藻果凍,唔甜只係有D草味 咖啡好濃但唔香,D奶又唔滑,差過大家樂!雖然要支持長者,但係見到佢地攞住D碗碟,有D手震震,D碗碟又重,真係食都食得唔安樂,要佢地幾十歲嚟招呼班後生,真係於心不忍

個湯麻麻地,唔夠滑,裏面好似加咗D薯蓉,口感好粗嚡
飲咗兩啖,就上主菜,有冇攪錯
個湯都未飲完,究竟識唔識幾時先上第二道菜?:huffy
等我飲完湯,D麵就淋哂
墨鱼麵又冇味又冇趙口,唔好食

七十八蚊加一。
甜品冇嘜持別,係D海藻果凍,唔甜只係有D草味

咖啡好濃但唔香,D奶又唔滑,差過大家樂!
2009-05-15
$80 (Lunch)