2023-04-22
【𝐒𝐡𝐡 𝐂𝐚𝐟𝐞】按摩店 💆🏻♀️💆🏻+ 小清新ᴄᴀғᴇ ☕ 之前有聽過去按摩店嘅名 原來佢地仲開埋𝐂𝐚𝐟𝐞成間店都裝修得好靚😆 食飽飽就可行上一層揼骨啦😚😚ᴅɪɴɴᴇʀ sᴇᴛ 𝟸人餐 💰$𝟼𝟿𝟼神石榴帶子香草油醋沙律🥗一道非常清新既前菜 沙律酸酸甜甜咁好開胃😆神石榴的鮮甜味同帶子搭配 仲大大粒好好食😋蒜香牛油白酒煮蜆新鮮的蜆肉係經過白酒煮後變得更加鮮嫩 唔會有腥味 蒜香味道亦都非常濃郁😝澳洲𝟹𝟼度sᴏᴜᴛʜ ᴍʙ𝟸+ 穀飼西冷配紅酒黑醋汁🥩 今次我地嗌左ᴍᴇᴅɪᴜᴍ ʀᴀʀᴇ 雖然睇落就似𝟻-𝟽成熟 但食落都唔會太韌 紅酒黑醋汁既酸甜味都吊起左牛排既鮮味~紅菜頭蟹肉明太子意大利飯紅菜頭既色澤明亮鮮豔 令到成個risotto變咗粉紅色 好特別🤣🤣味道帶有一絲甜味 蟹肉的鮮甜味道同明太子醬汁融合埋一齊 幾好食~~甜品就一件ᴄᴀᴋᴇ同埋ᴄʀᴏғғʟᴇ🥐 蛋糕口感幾sᴏғᴛ 係士多啤口味~ 作為飯後甜品 酸酸甜甜咁幾好食😝 亦都唔會覺得溜 ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ᴄʀᴏғғʟᴇ 好多ᴄʀᴇᴀᴍ 食落幾脆身 但食完成個sᴇᴛ再食佢會有小小飽🤣
按摩店 💆🏻♀️💆🏻+ 小清新ᴄᴀғᴇ ☕
之前有聽過去按摩店嘅名 原來佢地仲開埋𝐂𝐚𝐟𝐞