2011-08-07 8 views
夏日炎炎, 一大班人去西貢遊完船河,見到碼頭有易拉架寫有自家製froyo, 睇落去幾好食, 就去試下舖頭係麥記對面, 碼頭行過去都要幾分鐘,但入到去好舒服, 裝修好cozy佢30蚊一款topping, 38 蚊3款,我要左個38蚊, 加多6蚊多 一個topping, 同人shareyogurt 好食, 好挺身, 酸酸地, 好濃味下, 唔似外面果d 咁水或者甜..d topping 都幾得意, 其中一個我揀左rapsberry crispy, 我幾鍾意, 佢仲有其他cripsy, 我地嗌店員比我地試少少其他, 佢都好好人咁比我地試我地試埋佢另一隻pineapple crispy, 幾好食, 好菠籮, 但我都係中意我隻rapsberry 多d..整體黎講我覺得呢間都算係hk 比較好食ge 一間, d料唔係隨隨便便, 態度又好nice, 間舖都唔會話好迫夾..
夏日炎炎, 一大班人去西貢遊完船河,
見到碼頭有易拉架寫有自家製froyo, 睇落去幾好食,
就去試下
舖頭係麥記對面, 碼頭行過去都要幾分鐘,
但入到去好舒服, 裝修好cozy
佢30蚊一款topping, 38 蚊3款,

整體黎講我覺得呢間都算係hk 比較好食ge 一間,

2011-08-06
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
  • rapsberry crispy
  • Froyo