4月先黎今年第一次燒野食,嗰日係星期五黎既,就相約咗幾個三五知己一齊放工去邊燒邊傾。點知晏奏區區都落大雨,幾驚又要再約!好彩,衣間有額遮頭嘅燒烤爐,除非落大雨喇,平常嘅下雨天,都仲頂到嘅!殺入正題~衣到嘅有幾位職員都好親切,都有求必應,譬如拎野飲、揀位、搬野、調校風扇電視。。。而食物方面,環境衛生都唔錯。大部分凍肉都係獨立包裝,我地都比平時食得放心,而且每包份量適中,啱晒啲「都市輕熟女」!仲有仲有,衣到有好幾款唔同味道嘅雞翼,完全地滿足我地衣啲雞翼怪!而蔬菜方面呢,都正正常常,有平時少有嘅豆卜!輕輕用炭火微燒嘅豆卜,再裹上薄薄嘅蜜糖,要整脆香而不失甜蜜嘅豆卜就咁簡單!臨走前仲發現,原來衣個燒烤場有台嫁喎,相信啲大時大節應該會好熱鬧!仲有兒童遊樂場添,如果唔落雨,應該都幾多小朋友係到爭住玩!