2020-12-17 93 views
荃葵食到篤👅 — Top 天地掃街必食⭐️ Zeppelin Hotdog🌭去親葵廣都基本上一定掃街㗎啦😤 近期開咗呢一間熱狗店😛 食到小編回味無窮 一定要介紹吓比大家😎Zeppelin Hotdog🌭美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨澳洲風情熱狗 $38呢一間熱狗已經食咗四次🤣 試過佢嘅德國酸菜味 同埋 火炙芝士辣肉腸💁🏻‍♂️ 但都係覺得呢一個澳洲風情味係最正🤤 佢嘅醬汁係最突出 千島醬本身酸酸地已經好開胃 配合佢嘅紐倫堡腸 菠蘿同埋煙肉等等嘅配菜🤩 口感非常豐富‼️ 味道亦都唔輸某啲西餐廳嘅熱狗🌭️ 以呢個價錢可以話係超值😌

Zeppelin Hotdog🌭
美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨澳洲風情熱狗 $38
澳洲風情熱狗