排兩個鐘都抵?! 𝐄 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐠𝐠主打滑蛋吐司,如果你掛住韓國既egg drop 🍞一定要黎試下佢地主打的盒子吐司🥰搬左新店,質素Keep住甘高質,係近期比較深刻嘅餐廳🤎今次食左6樣野超多🥳但每樣都無失望架.🍞煙三文魚芝士滑蛋盒子吐司 $65醬汁多到流晒出嚟就知無得輸✨✨滑蛋餡料豐富,熟咗少少但和醬料口感好夾,吐司微脆又有牛油香,好吸引☺️三文魚拼到玫瑰既樣🌹有誠意~.🍞韓式泡菜豚肉溫泉蛋定食 $68豚肉唔會太肥,醬汁夠入味,有種日式家庭料理既感覺🍚飯素加埋紫菜、芝麻令成個飯好香,配埋温泉蛋🍳平凡但好味.🍞黑松露蕃薯薯條 $58黑松露超足料🤩而且cream sauce 入面又有,可以話係雙重黑松露🍄🍄不過蕃薯條如果可以再粗身啲就更正~.🍞焦糖雞蛋布丁盒子吐司 $60𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐗 𝐏𝐮𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠呢個組合本身就好正🤤滿滿的焦糖甜而不膩,質地偏稀,再加埋Cream都唔會太負擔感~吐司的口感都值得一讚,超級鬆脆🍞布丁的口感滑溜,蛋味都香,整體口感豐富,甜品控超滿足🥰🥰.🍞 𝑻𝒊𝒓𝒂𝒎𝒊𝒔𝒖 𝑩𝒂𝒔𝒒𝒖𝒆 𝑩𝒖𝒓𝒏𝒕 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆𝒄𝒂𝒌𝒆大推🌟巴斯克蛋糕加埋Tiramisu係韓國大熱的做法

今次食左6樣野超多🥳但每樣都無失望架
🍞煙三文魚芝士滑蛋盒子吐司 $65
🍞韓式泡菜豚肉溫泉蛋定食 $68
🍞黑松露蕃薯薯條 $58
🍞焦糖雞蛋布丁盒子吐司 $60

大推🌟巴斯克蛋糕加埋Tiramisu係韓國大熱的做法,一直都好想試,估唔到係甘好味👍🏻Tiramisu 做得唔heavy, 濃厚奶香,入口滑嫩,下面配上重咖啡味的芝士蛋糕,一層Creamy一層軟滑,成件事好夾🤎🍰邪惡啲都值得
🍞法式梳乎厘 $48
最後呢個就正常發揮,梳乎厘軟綿綿,好有空氣感soft 既感覺,個人無特別喜歡,不過唔會中伏
煙三文魚芝士滑蛋盒子吐司
泡菜豚肉温泉蛋定食
黑松露蕃薯條
焦糖雞蛋布甸盒子吐司
Tiramisu  Basque  Burnt  Cheesecake
法式梳乎厘
煙三文魚芝士滑蛋盒子吐司