2015-03-14 2198 views
來這邊食午餐,聽聞這間很出名,見排隊的人不算多,以為很快有位,誰知等了40分鐘入去時,有成3張空枱,店員話隨便坐都得。得翻d 4人枱,我們2人坐下,店員過分緊張已經事先聲明要搭枱,不讓我擺放東西。我心諗,有人自然我會拎開。我們很快點了食的,都未坐熱又叫我地換位,而且無乜禮貌,好~我地轉枱。魚湯米線勁淡味,又唔鮮。完全同menu介紹的相反,我以為我飲緊無味豆漿。黑湯比魚湯濃味d,但很少湯,未食晒d麵已經無晒湯。點心還可以。食左5分鐘左右,勁多塵的冷氣機居然壞左,熱死。整餐都一肚子氣,質量和服務都唔值70多完一個餐。希望此店得閒搞下清潔,冷氣機布滿厚層的塵,真不知食客吃麵還是吃塵

黑湯比魚湯濃味d,但很少湯,未食晒d麵已經無晒湯。

點心還可以。
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)