近8點半去鋪頭門口都要排5張😯😯聽附近有張等緊6人枱嘅都等咗40分鐘先有位。不過最後大約等咗20分鐘就入咗去了😄排隊嗰陣已經諗好食乜可以嗌,餐廳食物上菜速度算快,唔洗話等到好肚餓都未有得食😛💥辛安東元祖奶奶雞 ($158/半隻) ⭐味道有啲似日本嘅薯仔燉肉,但啲豬肉就轉咗做帶骨嘅雞肉。所以唔會話有好豐富嘅味道,反而感覺好家常🤣今次嗌咗少辣,本身唔覺得好辣,但愈食愈辣,尤其是下面浸住汁嘅薯粉🥵但當然都因為咁所以薯粉係最入味。可能係因為人流太多,啲雞同其他材料唔係燉咗好耐所以無特別入味吧😛但相對而言雞就keep到嫩滑嘅😆評分: 7/10 🙂💥辛辣年糕八爪魚炒麵 $88突然好想食韓國辛辣麵,見佢menu幅圖exactly係呢隻麵所以嗌咗。點知嚟到竟然係介乎拉麵同伊麵之間質地嘅麵🤢有啲sad. 調味同佢顏色一樣都係好淡🤣🤣微微韓式辣醬味。本身以為八爪魚係正正常常一隻有啲八爪魚鬚咁,點知係我諗多咗🤣🤣係日本嗰啲紅色八爪魚仔,成件事即刻勁唔夾🤨評分: 5/10 🧐💥芝士玉子燒 $68我欣賞佢係用車打芝士嚟整個夾心💕相比起平時可以拉絲嘅Mozzarella cheese有芝士味得多🤣唔夠味嘅話可以點

💥辛安東元祖奶奶雞 ($158/半隻) ⭐
評分: 7/10 🙂
辛安東元祖奶奶雞

💥辛辣年糕八爪魚炒麵 $88
評分: 5/10 🧐
辛辣年糕八爪魚炒麵

💥芝士玉子燒 $68
我欣賞佢係用車打芝士嚟整個夾心💕相比起平時可以拉絲嘅Mozzarella cheese有芝士味得多🤣唔夠味嘅話可以點埋隔離啲芝士粉🤩但個玉子燒略嫌太熟,中心位如果有少少半熟蛋漿會更好食😛
評分: 6/10 🙂
芝士玉子燒