今日難得去左荃灣行街, 更係順便去搵埋近期聽講好出名既"COMEBUY"啦!遠見已經見到一大班人嚮到等緊! 我地排完隊俾錢個刻,個收銀話我地知要等半個鍾!聽到之後立即O左咀啦! 唯有行住街等囉!但半個鍾之後再去都仲未有, 仲等多左十五分鍾!! 足足45分鍾先可以飲到杯野!真係辛苦呀!唔知係米等左咁耐呢, 杯野飲落特別好飲! 呢間野都幾好呀, 有得揀少甜,微甜,無糖, 少冰,無冰!我地就揀左少甜少冰!! SO GD! D 奶茶好滑, D 珍珠好好咬!! 價錢都好抵飲呀,大大杯都係14蚊!抵過HAPPYLEMON~真的可以再試..................如果無咩人的話!!
聽到之後立即O左咀啦! 唯有行住街等囉!
2009-03-29
$14 (Tea)