Hiring
Salary negotiable
7 days ago
2021-08-29 460 views
壽司郎喺香港越開越多,但仍然要大排長龍,到底係咩令到佢咁受歡迎呢?今日又再去幫襯,食物質素依然保持到,舊飯夠硬身,唔會一夾就散開,而且壽司款式多選擇,刺身夠新鮮,再加上有期間限定嘅特色壽司以及小食,難怪keep住咁旺場。基本上有一款壽司我每次去到必定會點,就係蝦三味,因為20幾蚊就可以食到三種唔同嘅蝦,包括生蝦、熟蝦以及甜蝦,真係超級抵食!除此之外,壽司郎嘅天婦羅亦都係高質嘅,天婦羅雖然係炸,但食落唔會好油膩,表面香脆可口,而且拼盤仲有兩隻蝦,個人認為比起叫天婦羅烏冬更加抵食。最後一樣推介就係甜品芭菲,牛奶雪糕超香濃幼滑,絕對食得出係北海道牛奶整嘅,抹茶大福加紅豆,以及下面嘅脆脆,簡直就係一大享受!