2022-11-13 60 views
次次夜晚經過,都見倒佢出面排哂隊,開左係尖沙咀都有好一段時間,人流都仲保持倒,真係證明有番咁上下質素,佢既沾麵都算係其中一間會令我想番兜既餐廳🥲.👁‍🗨濃厚豚骨魚介沾麵 (7.5/10)💲84 .➰離到就緊係叫番個魚介沾麵🤤仲要無論叫大中小都係同一個價錢,感覺好抵食🫣呢日我叫左個中size,份量夠哂,沾麵既魚介湯底要左熱湯,魚介味好濃郁,麵條掛湯,仲食倒麵條既香味有咬口,食落吾年話太咸😛入面仲有半隻溏心蛋,同埋幾大塊既叉燒😂.👁‍🗨三田特製拉麵 (7.5/10) 💲84(中).➰朋友叫呢個三田特製拉麵其實係味噌味湯底,食落都吾會話太咸,拉麵軟硬度算係咁,係冇得自己選擇要軟啲定硬啲既情況下😬叉燒同沾麵一樣麵係大大塊,帶點油脂香味😇.👁‍🗨章魚燒(7/10) 💲40.➰好耐冇食過章魚燒所以先叫😂面頭有好多識郁既木魚絲😂章魚燒吾係脆身果款,係偏向腍身,粉漿都幾飽滿,入面既章魚未算係好大隻,但係整體幾香口好食☺️.🔛 整體評分(7.5/10)
👁‍🗨濃厚豚骨魚介沾麵 (7.5/10)💲84

👁‍🗨三田特製拉麵 (7.5/10) 💲84(中)

👁‍🗨章魚燒(7/10) 💲40

🔛 整體評分(7.5/10)