2015-01-09
第1次黎食,星期五中午12:25去到,門外有大約6人排隊等位中,心諗應該15分鐘左右可以入座,點知等左20分鐘後荒謬事情發生當時我排第2(我只係1個人),前面都係1個人等入座,店員竟然安排我後面果3位外藉人先入座,我完全來不及反應,果3個外藉人就入左去喇!十分不滿店員有咁嘅入座安排,明明有兩個1位喺前面排先,竟然先安排後面3位入先,咩道理?!想出聲,但佢地已經行左入舖,怪自己反應慢了 ;我好想知道如果後面又有1 group 4個人,而店内又岩岩有連住4人嘅枱,咁又比後面group人入座先呀?真荒謬!!再等多5分鐘後終於入到去喇,我點左赤虎$78,因為聽聞佢重味d,但無紫菜+$10有4塊。總括味道係ok,不太spicy,但入座安排荒謬令人不滿
Other Info. :
之前排我後面果3位外藉人坐我隔離(bar枱),佢地食完,店員拎埋張單去佢地度吾使佢出去埋單,但其他人佢就叫人地出櫃面埋吖。。。。。係優侍佢地?定係吾識用英文叫佢出去埋單?