2020-12-30 1061 views
每年放短假都會去台灣快閃一轉不斷食、食同食疫情原因呢個✈️計劃變左無限delay,唯有揾下好食台菜止渴一下剛好朋友約去銅鑼灣,佢就介紹一齊試吓L Square 21樓三星台菜食堂✌🏻✌🏻😎我地㨂左窗邊位 ,好天氣望住跑馬地銅鑼灣車水馬龍景色,真係chill。一看menu📒見到夜市麵二話不說就點一客,一碗彈牙刀削麵就有豬大腸、豬耳、貢丸、牛肚、台式滷蛋,一次過滿足曬行夜市掃街慾望大滿足😛佢地既小食同飲品都唔錯,第一鹽酥雞份量大又不油膩又過咸,另外香蒜四季豆都係我推介👍🏻👍🏻食飽渴一口玫瑰纖🍋檸冰茶消化下,一餐偽台灣美食之旅真係好完滿☺️🤣🤣
每年放短假都會去台灣快閃一轉不斷食、食同食

• 第一鹽酥雞
  • 椒鹽四季豆