2024-09-03 218 views
掛住日本嘅除左刺身之外,仲有串串香口炸串同牛腸鍋!今日去居酒屋居然我遇到,即刻同朋友係咁叫!見推廣緊枝豆菜式,做炸魚餅應該唔錯,果然魚餅炸得香口,加上枝豆有咬口,好襯!另外海鮮沙律好開胃口,有好多魚生粒,最緊要係個沙律醬酸甜酸甜好開胃!難得有炸串食當然不能放過,蔬菜海鮮肉類樣樣都要試吓!蠔肉有煙肉包住,鹹香煙肉滲出好肉鮮甜味超讚!另外帶子炸串非常鮮甜,又夠大隻,食得好滿足!另外推薦豬腩肉炸流心蛋,咬落腩肉油香溢出,蛋黃香味非常突出,仲有大蝦同蘆筍,一款鮮味十足,另一款夠晒清甜,每款炸串外層都非常薄脆,個人鐘意肉類點黃豆醬,更能吊出肉香味!另外點上鹽味牛腸鍋,牛腸肥美爽彈,鹽味湯底加上明太子帶出鹹香味道,配上檸檬片再多一陣清新香味,食完揸車啖湯飲落好舒服!不過注意牛腸真係唔能夠煮太耐,如果唔係就真係咬唔開!呢度食物幾有水準,而且氣氛好好,成晚食得好開心!
呢度食物幾有水準,而且氣氛好好,成晚食得好開心!